Megújultunk
Ti kérdeztétek: 180 fokos fordulat a PomPomnál, itt már semmi sem a régi?

Megújultunk

Bizonyára észrevettétek, hogy weboldalunk és termékeink is folyamatos átalakuláson mentek keresztül az utóbbi időben. Ezzel kapcsolatban sok észrevétel érkezett tőletek, melyben azt írtátok, hogy furcsa számotokra, hogy az eddigi ,,natúr" szemlélet helyett a most divatos hatóanyag-alapú irányba vittük a márkát - pusztán a trendeket meglovagolva.

Szeretnénk tiszta vizet önteni a pohárba,

és elmondani nektek, mi is történik a PomPom berkein belül.

>> A PomPom alapja mindig is a természetes összetevők és az innovatív natúr kozmetikai fejlesztések kombinációja volt, nem terjesztettünk soha "vegyszermentes" vagy "gyilkos kemikália"-val kapcsolatos nézeteket.

>> Az új termékeinket egy fiatal, tapasztalt vegyész kollégának köszönhetjük, akivel úgy érezzük VÉGRE képesek vagyunk tökéletes összhangban, kompromisszumok nélkül termékeket fejleszteni.

>> A PomPom alapvetően nem változtatta meg a márkahitvallását: továbbra is a natúr vonalat képviseljük. Termékeink többsége továbbra is vegán és egyáltalán nem tartalmaz szárító hatású alkoholt, szilikont, parabéneket, kőolajszármazékot, pálmaolajat és SLS-t.

Hiszünk a magas hatóanyag-tartalmú kozmetikumokban

>> A hatóanyagok már a márka születésétől fogva jelen vannak termékeinkben. Például a Mosolyogj bátran arckrémünk több éve bestseller és a kezdetek óta 10% Argirelox peptidet tartalmaz.

>> A termékeinket szerencsére külföldön is nagyon szeretik. Hogy megkönnyítsük a raktárosaink/csomagolóink munkáját, ebben az évben egységesítettük a termékcsomagolásokat - Ez az oka annak, hogy már magyar-angol feliratot láttok minden új termékünk címkéjén és dobozán is. Az új termékneveket itt találod.

>> Nektek bizonyára élesnek tűnik a váltás, azonban mi már több, mint 1 éve, minden nap az újításokon dolgozunk, hamarosan például egy megújult, letisztult webshoppal jelentkezünk.

A PomPom tehát alapvetően, márkafilozófiáját nem érintve, azonban sok tekintetben MEGÚJULVA MENETEL TOVÁBB - reméljük neked is tetszeni fogunk, és továbbra is velünk tartasz!

30 napos pénzvisszafizetési garancia

Próbáld ki termékeinket, ha nem vagy elégedett 30 napon belül visszaküldheted nekünk.
Bővebben

X

Információ

X

A böngésző ikonsora helyett használd a weboldal menüpontjait és navigációs lehetőségeit

Rutinguru
Válaszolj kérdéseinkre, hogy segíthessünk napi rutinod kialakításában.
Mutasd a napi rutinomat
Hány éves vagy?
Nemed?
Milyen típusú a bőröd?
Így határozd meg a bőrtípusod!
Mire keresel megoldást?
Válassz maximum hármat!
Lássuk a szemkörnyéket!
Válassz maximum kettőt!
Extra kérdés
Melyik igaz még rád?
E-mailben is elküldjük a napi rutinodat
Kérjük, add meg az e-mail címedet.